Zajamčena kultura sigurnosti

Electrolux Professional pruža pouzdanu, ujednačenu i vrhunsku sigurnost, što dokazuje svojom konkretnom i mjerljivom predanošću zdravlju i sigurnosti.

Zdrav rast, miran rad i osjećaj sigurnosti i zaštite.

Sigurnost je nužnost kada ih hranite.

Kod dojenčadi i djece mlađe od pet godina postoji velik rizik od komplikacija nastalih trovanjem hranom.

Mi u tvrtki Electrolux Professional želimo zaštititi vas, vašu djecu i obiteljponudom najboljih rješenja za sigurnost hrane. Naša rješenja za usluživanje hrane sprječavaju širenje bakterija koje uzrokuju trovanje hranomduž cijelog prehrambenog lanca, od pripreme do rukovanja i skladištenja.

Sigurnost hrane, bez unakrsne kontaminacije, najveće učinkovitosti

Tvrtka Electrolux Professional  prestala je koristiti BPA (Bisfenol A) u svim plastičnim dijelovima sukladno propisima EU o materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom.

 

Tvrtka Electrolux Professional godišnje uloži gotovo milijun eura na certifikacije treće strane.

Certifikacije treće strane jasno pokazuju našu posvećenostpružanju pouzdanih, ujednačenih i vrhunskih sigurnosnih rješenja.

Predvodnici smo upostavljanju standardasigurnosti i učinkovitosti na nacionalnoj i međunarodnoj razini te aktivno doprinosimo postroženju zahtjeva za proizvode na tržištu u pogledu sigurnosti i uštede energije.

Nama u tvrtki Electrolux Professional najvažnije je zaštititi vas i vaše najmilije umanjivanjem rizika od infekcije.

U bolnicama, domovima za stare i nemoćne i ostalim zdravstvenim ustanovama prisutan je velik rizik od infekcija. 

Kako bismo osigurali maksimalnu sigurnost, našeperilice Barrier opremljene su jedinstvenim „higijenskim čuvarom“, koji zajedno s učinkovitim sustavom upravljanja ciklusom pranja u svakom trenutku jamči100%-tnuhigijensku sigurnost posteljina.

Zdravlje

Zdravlje i sigurnost na radnom mjestu temelj su za ostvarenje veće produktivnosti rada i bolje kvalitete radnog vijeka.

U tvrtki Electrolux Professional sigurnost je svima prioritet. Ona je neizostavni dio svakog projekta, a njezino osiguranje zadaća je djelatnika na svim razinama tvrtke, kao ivanjskih partnera i dionika.

Naš cilj je zaštititi zaposlenike i poboljšati njihovu sigurnost na radnom mjestuostvarenjem „cilja nultog rizika“ usvim pogonima i mjestima proizvodnje diljem svijeta.

Na bolje

Želimo pozitivno utjecati na živote ljudi i naš planet.

Saznajte više

Sigurnost na prvom mjestu. Novi propisi stupaju na snagu u EU 2016. g., ali mi ne namjeravamo čekati.

Sigurnost 2017-05-02T11:38:20+00:00 Electrolux Professional