Kombinirane pećnice
SkyLine

Pametna tehnologija i dizajn usmjeren na korisnike. Nove kombinirane pećnice SkyLine osmišljene su da bi Vam pružile nenadmašnu učinkovitost.

Kombinirane pećnice SkyLine novo su rješenje koje se može pohvaliti smanjenim troškovima rada, a osmislili smo ih misleći na Vas, pa su ergonomičnije i upotrebljivije.
Intuitivne su i jednostavne za upotrebu: pripremite se na potpuno novi način kuhanja.

Više od 40 godina izvrsnosti u proizvodnji kombiniranih pećnica

Uštedite do 10 % na troškovima energije* i radite na vremenski najučinkovitiji način: nova funkcija Plan-n-Save koristi novu logiku koja se temelji na umjetnoj inteligenciji da bi optimizirala redoslijed pripreme jela i potrošnju svela na minimum.

Učinite svoju kuhinju učinkovitijom i produktivnijom i riješite se stresa uz naše rješenje za kuhanje i hlađenje: SkyDuo, savršena komunikacija između pećnica i uređaja za brzo hlađenje SkyLine.

Stvorena za
za uspješno poslovanje

Do 10 % dobiti zahvaljujući ekološkoj učinkovitosti**. Uštede na vodi, struji i kemikalijama znače veću profitabilnost uz kombiniranu pećnicu SkyLine.

Stvorena za
Vas

Najveća moguća učinkovitost uz prvu pećnicu u povijesti kojoj je neovisno tijelo dodijelilo certifikat s 4 zvjezdice za jednostavnu upotrebu i elegantan ergonomski dizajn.

Stvorena za
učinkovitost

Besprijekorno ravnomjerna priprema zahvaljujući novom sustavu kruženja zraka OptiFlow. Posebno precizno upravljanje vlagom uz senzor Lambda, koji je sada dostupan na svim modelima.

Stvorena za
neprekidan rad

Pratite status i učinkovitost svoje pećnice bilo gdje.

*Izračun na temelju ispitivanja pećnice SkyLine PremiumS, 10/1 GN, s trostruko ostakljenim električnim vratima prilikom upotrebe pećnice uz funkciju Plan-n-Save i prilikom upotrebe bez funkcije Plan-n-Save u Electroluxovu laboratoriju. Podatci dostupni u travnju 2019. godine.
**Izračun na temelju troškova rada (vode i struje) koji su utvrđeni postupkom ispitivanja ASTM, u usporedbi s glavnim konkurentima na tržištu. Podatci dostupni u travnju 2019. godine.

Iznimna učinkovitost i ušteda

Učinite svoje poslovanje ekološkim uz nove kombinirane pećnice SkyLine.
Najniža potrošnja energije i najbolji rezultati u toj klasi proizvoda. Ekološki način rada i automatski ciklusi posebno su osmišljeni da bi bili što ekološkiji, osiguravajući Vam pritom veću učinkovitost i dobit.

Neki su od naših ključnih ciklusa+:

 • Regeneracija. Da bi Vaša hrana bila spremna za posluživanje za 7 minuta.
 • Static Combi. Da bi se zrak nježnije raspoređivao.
 • Kuhanje na niskoj temperaturi* (LTC). Da bi se proces „ubrzanoga sazrijevanja“ svježeg mesa skratio s jednoga dana na sat vremena. Ovim se ciklusom gubitak težine namirnica smanjuje za 50 %, a potrošnja energije upola je manja (u usporedbi s tradicionalnim ciklusima pripreme jela u pećnicama SkyLine).
 • Dehidracija. Da bi se hrana dehidrirala zahvaljujući spoju kuhanja na niskoj temperaturi i odsutnosti vlage, uz očuvanje teksture, okusa i prehrambenih vrijednosti.

Uz pojačanu izolaciju komore za kuhanje, trostruko ostakljena vrata i optimiziran dizajn unutrašnjosti, naša je nova kombinirana pećnica konačno postigla najnižu potrošnju energije u povijesti. Njezin iznimno precizan sustav upravljanja optimizira upotrebu energije zahvaljujući 26 različitih senzora.

Uštedite do 10 % na troškovima energije uz Plan-n-Save**. Izaberite popis jela, a kombinirana pećnica SkyLine primijenit će novu logiku utemeljenu na umjetnoj inteligenciji da bi optimizirala redoslijed pripreme.

*Kuhanje na niskoj temperaturi – patent US7750272B2 i povezana skupina
**Izračun na temelju ispitivanja pećnice SkyLine PremiumS, 10/1 GN, s trostruko ostakljenim električnim vratima prilikom upotrebe pećnice uz funkciju Plan-n-Save i prilikom upotrebe bez funkcije Plan-n-Save u Electroluxovu laboratoriju. Podatci dostupni u travnju 2019. godine.

Revolucija u upotrebljivosti i ergonomičnosti

Ergonomična pećnica za Vaše poslovanje znači 75-postotno smanjenje broja bolovanja i 25-postotno povećanje produktivnosti.
Kombiniranim pećnicama SkyLine dodijeljen je prestižan certifikat s 4 zvjezdice za ergonomičnost zahvaljujući jednostavnoj upotrebi i elegantnom ergonomskom dizajnu.

Postupak dizajniranja naših proizvoda* usmjeren je na korisnike i u potpunosti je u skladu s odredbama normi ISO 26800 i ISO 9241-210.

Jednostavnost bez greške. Intuitivni kontrolni panel koji je prilagođen daltonistima smješten je na najbolju visinu za najveću moguću vidljivost i dostupnost.

Bez naprezanja. Ergonomski oblikovana ručka u obliku krila jamči jednostavno otvaranje i zatvaranje vrata, čak i kada pećnicu otvarate ili zatvarate laktom.

Punjenje i pražnjenje bez napora. Dizajn vrata i kućišta čine punjenje i pražnjenje manje štetnim za Vaša leđa i manje zamornim.

Pogled na pravu boju Vaše hrane. Novo LED svjetlo i korelirana temperatura boje pomažu Vam u svakodnevnim zadatcima. Upozorenja pomoću treperećeg svjetla pomažu korisnicima u koordinaciji zadataka.

Značajke vrata i sigurnost. Modeli pećnica SkyLine opremljeni su integriranim štitnicima za vrata. Dodatna sigurnost zajamčena je posebnim graničnikom koji vrata zaustavlja pod kutom od 30° da pri otvaranju ne bi udarila korisnika.

*Dizajn pećnice SkyLine – patent EM003143551 i povezana skupina

Besprijekorni rezultati pripreme jela

Nova kombinirana pećnica osigurava ravnomjernu distribuciju topline i stalnu temperaturu u komori za kuhanje uz OptiFlow. Revolucionarni sustav kruženja zraka koji jamči besprijekorne rezultate.

Ubrzajte kuhanje zahvaljujući iznimno brzom prethodnom zagrijavanju. Više ne morate čekati da Vaša pećnica bude spremna.
Brže prijeđite s uvjeta za vlažnu pripremu na uvjete za suhu pripremu. Naš ventil za odzračivanje u obliku leptira omogućava izmjenu 90 m3 zraka na sat.

Više od 15 godina stručnosti u preciznom upravljanju vlagom. Najnoviji senzor Lambda mjeri u stvarnome vremenu i dopušta Vam da upravljate vlagom u komori pećnice svake sekunde, 60 puta u minuti, 3600 puta na sat!

Kontrola sigurnosti hrane. Naša kombinirana pećnica SkyLine automatski osigurava savršenu pripremu jela u skladu s normama HACCP (patent US6818865B2 i povezana skupina).

Jedinstvena fleksibilnost u čišćenju

Zahvaljujući ugrađenom automatskom sustavu samočišćenja naša nova kombinirana pećnica dopušta Vam da smanjite troškove struje, vode i deterdženta, što znači smanjenje troškova rada od 15 %.*
Nova su enzimska sredstva za čišćenje 96 % biorazgradiva u 28 dana, ekološka su, a rezultati čišćenja bolji su nego ikada prije.

Dulji život i najveća učinkovitost pećnica SkyLine samo uz Electroluxove kemikalije bez fosfata. Postignite jedinstvenu fleksibilnost u čišćenju uz tri različite vrste kemikalija:

 • čvrste za intenzivno čišćenje
 • tekuće za najveću fleksibilnost
 • enzimske za iznimno smanjenje štetnog utjecaja na planet.

Isplanirajte postupak čišćenja svoje kombinirane pećnice SkyLine unaprijed u skladu sa svojim potrebama pa upravljajte njime na daljinu. Čišćenje koje se može programirati dopušta Vam da izaberete najbolje vrijeme za početak čišćenja. Prisilno čišćenje postupak je čišćenja zaštićen lozinkom kojim se osigurava da planirano održavanje uređaja bude provedeno uvijek kada je potrebno.

*Do 15 % manji troškovi rada: uštede na troškovima struje, vode, deterdženta i sjajila za ispiranje izračunate su usporedbom rada uz funkciju SkyClean i ekvivalentnog ciklusa čišćenja u prethodnoj Electrolux liniji pećnica.

Kuhanje i hlađenje (Cook&Chill): savršena komunikacija

Unesite revoluciju u svoj način rada uz SkyDuo, jedinstveno cjelovito rješenje za kuhanje i hlađenje.
Dva uređaja koja dijele jedan DNK. Kombinirane pećnice i uređaji za brzo hlađenje SkyLine međusobno savršeno komuniciraju jer dijele isti način razmišljanja i jednostavno intuitivno sučelje na dodir.

Unesite revoluciju u svoje poslovanje prethodnom pripremom velikih količina hrane.
Prvo pripremite jela u kombiniranoj pećnici pa ih odmah potom stavite u uređaj za brzo hlađenje da biste ih sačuvali i očuvali sve njihove karakteristike.

SkyLine Blast Chiller and Combi Oven
SkyLine Blast Chiller and Combi Oven

Dobitni spoj

Jedan smjer punjenja i pražnjenja za sigurno rukovanje bez napora.
Uštedite novac, dobijte na prostoru i iskusite neometan rad uz cjelovit asortiman dodataka za bankete i rukovanje sustavima koji su osmišljeni da bi savršeno odgovarali pećnicama i uređajima za brzo hlađenje.

Rješenje za kuhanje i hlađenje uređaja SkyLine
Uređaji za brzo hlađenje i zamrzivači SkyLine

Otkrijte više o našoj kombiniranoj pećnici.

Kombinirane pećnice
SkyLine

Filter (215 Proizvodi)

Kategorija
215 Proizvodi Resetiraj
 • SkyLine ProS<br>Plinska kombinirana pećnica 6GN1/1 - Prirodni plin

  SkyLine ProS
  Plinska kombinirana pećnica 6GN1/1 - Prirodni plin

  217680
  Kombinirana pećnica SkyLine ProS bez bojlera s upravljanjem putem ekrana na dodir, 6x1/1 GN, plinska, 2 načina kuhanja (program recepata, ručni), automatsko čišćenje
  • Sučelje zaslona na dodir visoke rezolucije (prevedeno na 30 jezika) – ploča je prilagođena daltonistima.
  • Funkcija proizvodnje pare bez bojlera, za dodavanje i zadržavanje vlage visoke kvalitete i konzistentnih rezultata kuhanja.
  • Suhi vrući konvekcijski ciklus (max 300 °C), idealan za kuhanje pri niskoj vlazi. Automatski ovlaživač (11 stupnjeva) za stvaranje pare bez bojlera.
   • 0 = bez dodatne vlage (zapečena, gratinirana, pečenje, prethodno skuhana hrana)

   • 1-2 = niska razina vlage (male porcije mesa i ribe )

   • 3-4 = srednje niska razina vlage (veliki komadi mesa, podgrijavanje, pečenu piletina i dizanje tijesta***)

   • 5-6 = srednja razina vlage (prženo povrće i lagano pečeno meso i riba)

   • 7 8 = srednje visoka razina vlage (pirjano povrće)

   • 9-10 = visoka razina vlage (poširano meso i krumpir pečen u kori).
  • Kuhanje Eco-delta: kuhanjem uz sondu za hranu održavate unaprijed postavljenu fiksnu razliku temperature između centra namirnice i komore pećnice.

  (0)
 • SkyLine PremiumS<br>Plinska kombinirana pećnica 6GN1/1 - Ekološka verzija

  SkyLine PremiumS
  Plinska kombinirana pećnica 6GN1/1 - Ekološka verzija

  229760
  Kombinirana pećnica s bojlerom SkyLine PremiumS s upravljanjem putem ekrana na dodir, 6x1/1 GN, plinska, 3 načina kuhanja (automatski, program recepata, ručni), automatsko čišćenje, ekološka verzija s vratima koja imaju trostruko staklo
  • Sučelje zaslona na dodir visoke rezolucije (prevedeno na 30 jezika) – ploča je prilagođena daltonistima.
  • Ugrađeni bojler za visoko preciznu kontrolu vlage i temperature prema odabranim postavkama.
  • Precizno i stvarno upravljanje vlagom pomoću senzora Lambda za uvijek jednake rezultate, uz automatsko prepoznavanje količine i veličine hrane koja se priprema.
  • Suhi, vrući konvekcijski ciklus (25°C - 300°C): savršen za pripremu hrane uz nisku razinu vlažnosti.

  (0)
 • air-o-steam<br>Touchline Prirodni plin, parno konvekcijska pećnica 20GN 1/1

  air-o-steam
  Touchline Prirodni plin, parno konvekcijska pećnica 20GN 1/1

  267704
  Air-o-steam plinska pećnica, upravljanje dodirnim zaslonom visoke razlučivosti, 20GN1/1, 3 načina rada (automatski, ručni, pomoću unesenog recepta), funkcije air-o-clima i air-o-clean
  • Vođena funkcija "dekalcifikacije (uklanjanje kamenca)" prati djelatnika tijekom procesa dekalcifikacije/uklanjanja kamenca iz bojlera (u izborniku pod "Postavke").
  • Opremljena s 1 vodilicom 1/1 GN, 65 mm razmak i zaštitna vrata.
  • Multitimer prati paralelno do 14 različitih vremena pripreme, poboljšavajući fleksibilnost i jamčeći savršene rezultate pripreme. Može biti pohranjeno do 70 Multitimer programa.
  • air-o-clean™ automatski i ugrađeni sustav samočišćenja - 4 automatske i zelene (očuvanje energije) funkcije za uštedu energije, vode i sredstva za ispiranje.

  (0)
 • SkyLine ProS<br>Plinska kombinirana pećnica 10GN2/1 - Prirodni plin

  SkyLine ProS
  Plinska kombinirana pećnica 10GN2/1 - Prirodni plin

  217683
  Kombinirana pećnica SkyLine ProS bez bojlera s upravljanjem putem ekrana na dodir, 10x2/1 GN, plinska, 2 načina kuhanja (program recepata, ručni), automatsko čišćenje
  • Sučelje zaslona na dodir visoke rezolucije (prevedeno na 30 jezika) – ploča je prilagođena daltonistima.
  • Funkcija proizvodnje pare bez bojlera, za dodavanje i zadržavanje vlage visoke kvalitete i konzistentnih rezultata kuhanja.
  • Suhi vrući konvekcijski ciklus (max 300 °C), idealan za kuhanje pri niskoj vlazi. Automatski ovlaživač (11 stupnjeva) za stvaranje pare bez bojlera.
   • 0 = bez dodatne vlage (zapečena, gratinirana, pečenje, prethodno skuhana hrana)

   • 1-2 = niska razina vlage (male porcije mesa i ribe )

   • 3-4 = srednje niska razina vlage (veliki komadi mesa, podgrijavanje, pečenu piletina i dizanje tijesta***)

   • 5-6 = srednja razina vlage (prženo povrće i lagano pečeno meso i riba)

   • 7 8 = srednje visoka razina vlage (pirjano povrće)

   • 9-10 = visoka razina vlage (poširano meso i krumpir pečen u kori).
  • Kuhanje Eco-delta: kuhanjem uz sondu za hranu održavate unaprijed postavljenu fiksnu razliku temperature između centra namirnice i komore pećnice.

  (0)
 • SkyLine Pro<br>Plinska kombinirana pećnica 6GN2/1 - Prirodni plin

  SkyLine Pro
  Plinska kombinirana pećnica 6GN2/1 - Prirodni plin

  217981
  Kombinirana pećnica SkyLine Pro bez bojlera s digitalnim upravljanjem, 6x2/1 GN, plinska, programabilna, automatsko čišćenje
  • Digitalno sučelje s tipkama osvijetljenima pozadinskom LED-rasvjetom i vodičem.
  • Funkcija proizvodnje pare bez bojlera, za dodavanje i zadržavanje vlage visoke kvalitete i konzistentnih rezultata kuhanja.
  • Suhi vrući konvekcijski ciklus (max 300 °C), idealan za kuhanje pri niskoj vlazi. Automatski ovlaživač (11 stupnjeva) za stvaranje pare bez bojlera.
   • 0 = bez dodatne vlage (zapečena, gratinirana, pečenje, prethodno skuhana hrana)

   • 1-2 = niska razina vlage (male porcije mesa i ribe )

   • 3-4 = srednje niska razina vlage (veliki komadi mesa, podgrijavanje, pečenu piletina i dizanje tijesta***)

   • 5-6 = srednja razina vlage (prženo povrće i lagano pečeno meso i riba)

   • 7 8 = srednje visoka razina vlage (pirjano povrće)

   • 9-10 = visoka razina vlage (poširano meso i krumpir pečen u kori).
  • Kuhanje Eco-delta: kuhanjem uz sondu za hranu održavate unaprijed postavljenu fiksnu razliku temperature između centra namirnice i komore pećnice.

  (0)
 • SkyLine PremiumS<br>Plinska kombinirana pećnica 10GN2/1 - Prirodni plin - Ekološka vezrija

  SkyLine PremiumS
  Plinska kombinirana pećnica 10GN2/1 - Prirodni plin - Ekološka vezrija

  229763
  Kombinirana pećnica s bojlerom SkyLine PremiumS s upravljanjem putem ekrana na dodir, 10x2/1 GN, plinska, 3 načina kuhanja (automatski, program recepata, ručni), automatsko čišćenje, ekološka verzija s vratima koja imaju trostruko staklo
  • Sučelje zaslona na dodir visoke rezolucije (prevedeno na 30 jezika) – ploča je prilagođena daltonistima.
  • Ugrađeni bojler za visoko preciznu kontrolu vlage i temperature prema odabranim postavkama.
  • Precizno i stvarno upravljanje vlagom pomoću senzora Lambda za uvijek jednake rezultate, uz automatsko prepoznavanje količine i veličine hrane koja se priprema.
  • Suhi, vrući konvekcijski ciklus (25°C - 300°C): savršen za pripremu hrane uz nisku razinu vlažnosti.

  (0)
Kombinirane pećnice SkyLine 2019-04-04T09:01:25+00:00 Electrolux Professional