Electrolux Friteze HP

Electrolux Friteze HP uključuju nove značajke koje Vam pomažu poboljšati poslovanje. Brže, lakše, hrskavije. Slijed za slijedom.

less waste fryers

Manje otpada

Friteze HP oslobađaju vas od stresa prilikom prženja
Funkcija automatskog prženja automatski prilagođava parametre prženja ovisno o količini hrane u fritezi, što svaki put jamči savršene rezultate.

green fryers

Zelena

Srežite potrošnju ulja i tekuće troškove s Fritezama HPNapredni sustav filtracije, sustav filtracije s dvije faze, čini čišćenje i filtriranje bržim i sigurnijim.

Koje god bile Vaše potrebe vezane za prženje, zadnja generacija Electrolux Friteza HP može biti presudna za Vaš restoran.

Krumpirići Specijal – Electrolux Friteze HP

Superbrzo zagrijavanje i brz povratak temperature osiguravaju visoke performanse i omogućuju Vam da ispržite više hrane u manje vremena. Do 38 kg* krumpira po punjenju = 38 kg krumpira po satu po posudi za prženje.
* Standardna referenca iz ASTM F1361 – Friteze

 

Krafne Specijal – Electrolux Friteze HP

Radite brže i uklonite korisničke greške tako da jednostavno spremite svoje omiljene cikluse prženja i koristite ih svaki put.
Organizacija zadataka je jednostavna: štedi Vam vrijeme i povećava učinkovitost u Vašoj kuhinji.

Recepti Specijal – Electrolux Friteze HP

Pripremanje savršeno hrskave hrane, porciju za porcijom, upravo je postalo brže i lakše.

Otkrijte i uživajte u profesionalnim receptima s novim Fritezama HP.

Otkrijte još o dvjema novim značajkama koje čine da Friteze HP prže više, bolje i brže.

Napredni sustav filtracije

Neka sve ostane čisto. Napredni sustav filtracije Friteza HP nevjerojatno povećava uporabni vijek ulja i sprječava to da hrana postane masna koristeći ispravni papirni filtar za Vašu fritezu.

Funkcija automatskog prženja

Uz uštedu vremena, nova Funkcija automatskog prženja, zahvaljujući automatskoj kompenzaciji količine hrane, maksimizira učinkovitost Vaše kuhinje na način da prilagođava ciklus prženja.

Novo zakonodavstvo u EU

Dolazi novi sustav za upravljanje sigurnošću hrane u zakonodavstvu EU, s početkom primjene od travnja 2018.
To znači da:

  • temperature moraju biti između 160 i 175 °C pri prženju;
  • krumpiri moraju biti pripremljeni dok ne dobiju zlatnožutu boju;
  • nema prekuhavanja;
  • u slučaju pripreme manje količine krumpira od one naznačene na pakiranju, potrebno je smanjiti vrijeme pripreme u svrhu izbjegavanja prejake smeđe boje na proizvodu.

Nove elektroničke Friteze HP od 23 litre s Funkcijom automatskog prženja savršene su za postizanje ovih zahtjeva!

Poboljšajte svoje poslovanje s Electrolux Fritezama HP

Pronađite potpuno rješenje!

Electrolux Friteze HP

Electrolux Friteze HP 2018-01-29T12:13:11+00:00 Electrolux Professional